fbpx

Ірина Кулинич подала документи на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська

Політика 19:20, 30.09, 2015

Ірина Кулинич подала документи і сподівається, що виборча кампанія буде чесною.

Сьогодні, 30 вересня, Ірина Кулинич подала документи до Івано-Франківської міської виборчої комісії на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови Івано-Франківська.

Рішення про висунення її кандидатури нещодавно ухвалили учасники зборів "Самопомочі", які відбулися у Франківську просто неба.

Свою підтримку Ірині Кулинич уже висловили декілька народних депутатів та мер Львова Андрій Садовий.

За словами Ірини Кулинич, подання документів на реєстрацію кандидатом на посаду міського голови є дуже важливим і відповідальним кроком у її житті.

"Це перший крок до перемоги і якісних змін у Івано-Франківську. Ми щоденною працею пропонуємо свій досвід, а громада міста робитиме свій вибір. Попереду дуже багато роботи. Це не боротьба, це робота, і ми вже її проводимо. Тепер треба здобути перемогу! Я сподіваюся, що виборча кампанія не буде брудною, а чесною. Я, як жінка, не можу брати участі у брудних справах", – розповідає претендент на посаду міського голови Івано-Франківська від Об’єднання "Самопоміч" Ірина Кулинич.

Жінка стверджує: вона працює виключно чесно, просто, відповідально і важко. "Йду до людей і слухаю, що вони кажуть", – ділиться Кулинич. 

Протягом трьох діб міська виборча комісія має ухвалити рішення щодо реєстрації Ірини Кулинич кандидатом на посаду Івано-Франківського міського голови.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: