fbpx

Ірина Кулинич закликала мерію забезпечити франківцям людські умови для оформлення субсидій

Політика 13:43, 28.09, 2015

Кандидат від "Самопомочі" на посаду міського голови Івано-Франківська Ірина Кулинич вимагає від чинного мера Франківська забезпечити нормальну роботу центру соціального захисту, де мешканці міста оформляють субсидії на оплату комунальних послуг.

Сьогодні 28 вересня відбулася зустріч голови фракції "Об'єднання "Самопоміч" народного депутата України Олега Березюка та міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. Обговорили важливість проведення чесних та відкритих виборів місцевих органів влади і наголосили, що необхідно докласти максимум зусиль для того, щоб забезпечити вільне волевиявлення мешканців Івано-Франківська, повідомляє прес-служба "Об'єднання "Самопоміч".

"Сьогодні люди достойні, щоб влада поважала їхній вибір", – сказав Олег Березюк.

Участь у зустрічі взяла представник місцевої організації "Об'єднання "Самопоміч" Ірина Кулинич, яка звернулася до міського голови з проханням невідкладно забезпечити достойні умови для мешканців міста, які звертаються до центру соціального захисту щодо оформлення субсидій.

"Іванофранківці звертаються за субсидіями не від доброго життя, це необхідність для того, щоб пережити зиму. Влада негайно повинна зробити все для того, щоб люди мали змогу якнайскоріше та в людських умовах оформити субсидії",  наголосила Ірина Кулинич. 

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: