fbpx

Італійський лоукостер вирішив частіше літати в Україну

Суспільство 11:44, 12.06, 2018

Італійська лоукост авіакомпанія Ernest Airlines з 3 липня збільшить частоту польотів на лінії Львів – Неаполь з трьох до чотирьох рейсів на тиждень.

Про це свідчить оновлена інформація із системи бронювання авіаперевізника, повідомляє avianews.com.

Додатковий рейс буде виконуватися щовівторка в літній період до 4 вересня включно.

Зараз авіакомпанія літає між Львовом і Неаполем три рази на тиждень: щовівторка, п'ятниці і неділі. Таким чином, після збільшення частоти польотів щовівторка літаки Ernest Airlines літатимуть з Неаполя до Львова два рази на день.

Ernest Airlines  італійська авіакомпанія, штаб-квартира якої розташована в Мілані. Основний операційний центр компанії розташований в Тирані (Албанія). Авіакомпанія є лоукост перевізником, обслуговує італійський і албанський ринок. Її флот налічує два літаки  Airbus-319 і Airbus-320.

Ernest вийшов на український ринок в 2017 році, почавши рейси з міст Італії спочатку до Львова, а потім до київського аеропорту в Жулянах.

Зараз авіаперевізник літає зі Львова в Бергамо, Венецію і Неаполь, а також з київського аеропорту Жуляни в Бергамо і Неаполь.

З 22 червня лоукостер відкриє рейси зі Львова до римський аеропорт Фьюмічіно і міланський Мальпенса, а з 23 червня почне літати з Жулян до Болоньї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: