fbpx

IT-проект за 33 години: в Івано-Франківську відбудеться Всеукраїнський студентський хакатон

Суспільство 10:16, 25.04, 2018

27-28 квітня у Прикарпатському університеті відбудеться масштабний захід – Всеукраїнський студентський хакатон IT-технологій – ''std::hackathon"

На хакатоні збираються програмісти чи спеціалісти інших галузей, які в закритому просторі протягом відведеного часу працюють, розробляючи програми, які б покращували б життя студентам та спрощували роботу університетам, пише прес-служба Івано-Франківського МВК.

“Ви приходите до нас з ідеєю, ставите перед собою конкретне завдання і за відведений час вирішуєте проблему, відволікаючись лише на “поспати” та “поїсти”. У нашому хакатоні участь беруть студенти та абітурієнти різних ВНЗ України, а ментори  досвідчені фахівці у IT-сфері. Подія відбуватиметься у студентському коворкінг-просторі Paragraph, місто Івано-Франківськ”, – пояснюють організатори.

Для студентів це:

– можливість перевірити вміння працювати в команді;
– можливість працевлаштування, адже на заході Ви працюватимете безпосередньо з менторами, які оцінять Ваші професійні вміння;
– розробка програм для розвитку університетів України;
– сертифікат участі та цінні призи.
Як все відбуватиметься? Протягом 33 годин учасники працюватимуть над своїми проектами, відволікаючись лише на природні потреби. Вони повинні: придумати ідею, розробити робочий прототип та бізнес-модель. Після завершення часу вони презентують напрацювання спонсорам, які визначають переможців, які отримають цінні призи, сертифікати участі.
Захід відбудеться за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: