fbpx

Іванофранківчанка відзначає 100-літній ювілей

Суспільство 14:39, 01.12, 2014

100-річну мешканку Івано-Франківська Бойко Ганну Андріївну з визначною датою привітали міський голова Віктор Анушкевичус, його заступник Михайло Верес, представники департаменту освіти і науки, друзі та учні.

Ганна Андріївна каже, що ніякого секрету довголіття не має. Щоправда, весь час живе без чоловіка, адже більшу частину часу віддавала роботі. Здійснила свою мрію, присвятивши 38 років вчителюванню. Вона працювала вчителем, а потім директором Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

"Моє життя – це діти, вчителі, батьки, все разом взяте",  розповідає ювілярка.

Загалом, як на поважний вік, Ганна Андріївна виглядає добре  самостійно ходить, не притримується ніяких дієт і на здоров'я надто не нарікає, усвідомлюючи, що роки беруть своє. 

"Я погано бачу, погано чую, погано ходжу. Старість є старість",  каже пані Ганна.

Вже близько 30 років дбають про жінку опікуни. Опікунка Прима Володимирівна називає Ганну Андріївну своєю другою мамою. Вона каже, що майже за 30 років не пригадує жодного конфлікту з сьогоднішньою ювіляркою.

"Це треба мати щастя в Бога, щоб саме так достойно прожити своє життя",  зазначив Віктор Анушкевичус, вітаючи з ювілеєм Ганну Бойко, і подякував їй за роки вчителювання. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: