fbpx

Івано-Франківськ озеленять на 5,3 мільйонів гривень

Суспільство 11:36, 15.03, 2016

Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківського МВК оголосив кілька тендерів на озеленення міста.

Про це розповів директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак сьогодні на оперативній нараді в МВК.

Зокрема, оголошено тендер на облаштування квітників у центральній частині міста на 1 мільйон гривень. Розкриття конкурсних пропозицій та визначення переможця відбудеться вже 24 березня. До 1 травня планується вже втілити умови тендеру – підготувати квітники та вазони на електроопорах на центральних вулицях. Окрім цього, озеленюватимуть газони, сквери.

Ще один тендер оголошений на обрізку, зрізку та посадку дерев на суму 1,5 мільйони гривень. У місті потрібно зрізати 600 аварійних дерев, обрізати 650 дерев, кущів та посадити 500 дерев. Планують садити 150 3-метрових дерев вздовж доріг, особливо тих, які ремонтуються. Дерева висаджуватимуть під час толок.

Тендр на утримання зелених зон передбачає 2 мільйони гривень на утримання скверів та 800 тисяч гривень на утримання дамб річок. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: