fbpx

Івано-Франківськ прощається із бійцями, які загинули під Слов'янськом

Політика 12:21, 02.06, 2014

В Катедральному соборі провели поминальну панахиду за трьома бійцями Національної гвардії, які загинули під Слов'янськом, беручи участь в антитерористичній операції.

Під стіни катедрального собору прийшло кілька тисяч іванофранківців. Після панахиди тіла пронесли через центральну частину міста до Меморіального скверу. Тут поховають старшого лейтенанта міліції Василя Семанюка, старшого прапорщика міліції Володимира Шарабуряка і прапорщика міліції Володимира Лисенчука. 

У збитому терористами гелікоптері загинули також старший лейтенант міліції, заступник командира взводу Петро Безпалько з с. Крихівці, старшина Петро Остап'юк з села Торговиця Коломийського району та старший сержант Віктор Яков'як з с. Голосків цього ж району. Тіло Петра Остап'юка досі не вдалося доставити на Прикарпаття.

29 травня у Слов'янську терористи збили український гелікоптер Нацгвардії з 13 військовими на борту. 12 військовослужбовців Нацгвардії загинули на місці. Один військовослужбовець залишився живим і перебуває у важкому стані. У гелікоптері був і начальник Управління бойової та спеціальної підготовки Національної гвардії України генерал-майор Сергій Кульчицький.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: