fbpx

Івано-франківська ІТ-компанія потрапила до 100 кращих аутсорсингових компаній світу

Економіка 14:17, 17.02, 2015

Днями Міжнародна асоціація IAOP опублікувала рейтинг кращих аутсорсингових компаній – The 2015 Global Outsourcing 100. До числа кращих потрапила компанія, основний девелоперський центр якої розташований у Івано-Франківську, – Softjourn-Україна.

The 2015 Global Outsourcing 100, котрий об'єднує 75 компаній лідерів ринку і 25 компаній Rising Stars. 

Це вже не вперше компанія відзначається у згаданому рейтингу. Франківчани також потрапляли у число кращих у 2011-му, 2013-му та 2014-му роках, відзначаючись у категорії "Rising Stars". Керівник компанії Сергій Фіцак говорить, що ця відзнака підтверджує високий рівень та якість роботи, яких дотримуються у Softjourn-Україна, пишуть Паралелі. 

"Даний рейтинг формується на основі не тільки показників компанії, а також і на базі відгуків клієнтів, які з нами працюють, тому потрапляння у ТОП-100 – це насамперед відзнака нашої клієнтоорієнтованості",  вважає Сергій Фіцак.

Потрібно сказати, що івано-франківська компанія також активно розвиває роботу і на українському ринку. Минулого року розробки Softjourn-Україна застосовувалися під час парламентських виборів для забезпечення прозорості та чесності виборчого процесу. На цей час для українського ринку Softjourn-Україна має пропозиції по розробці мобільних додатків на найпопулярніші платформи, адже цей сервіс зараз у тренді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: