fbpx

Івано-Франківська ОДТРК припинила реєстрацію як юридична особа

Суспільство 12:13, 06.08, 2016

Івано-Франківська телерадіокомпанія припинила реєстрацію як юридична особа в статусі ОДТРК. Відповідний запис внесено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Івано-Франківська ОДТРК, як і всі обласні державні телерадіокомпанії, реформована у філію НТКУ, і тепер працює як регіональна дирекція.

Раніше припинили свої юридичні особи канал "Культура", КДР ТРК, Кіровоградська, Одеська, Полтавська, Хесонська, Львівська, Запорізька, Хмельницька, Закарпатська та Черкаська, Рівненська, Чернівецька, Дніпропетровська, Житомирська і Чернігівська, Донецька, Миколаївська ОДТРК (але згодом реєстратор відкликав рішення про припинення реєстрації через деякі питання фіскальної служби до цієї ОДТРК), Новгород-Сіверська, Криворізька ДТРК, Сумська, Тернопільська, Волинська, Вінницька, Харківська ОДТРК припинили своє існування як юридичні особи.

Сумська філія Національної телекомпанії України з 1 січня 2016 року почала мовити під логотипом "UА:Суми". Ця регіональна дирекція першою з усіх філій НТКУ отримала право використовувати частку "UА:" у своєму графічному оформленні. Решта компаній поки що такого логотипу не отримали.

Генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія на своїй сторінці у Facebook зазначив, що таких проблемних процесів, як-от закриття юросіб ОДТРК у реформуванні НТКУ безліч, і кожен з них не дозволяє продовжувати реформу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: