fbpx

Івано-франківське ліфтове господарство потерпає від крадіїв

Суспільство 10:15, 04.06, 2014

Міське ліфтове господарство потерпає від крадіїв. У деяких мікрорайонах уже нікого не дивують повідомлення в будинкових під’їздах такого змісту : “Ліфт не працює. Вкрадено гальмівну котушку”.

Комунальники бідкаються, її вартість14 тисяч гривень.  І це надто дороге задоволення для профільного підприємства. Зайвих грошей для обслуговування будинкових ліфтів немає. Тим часом недешеві технологічні ліфтові компоненти, які містять метал, найбільше розкрадаються зловмисниками.

Практично на кожній апаратній нараді у міськвиконкомі Служба оперативного реагування доповідає про системне розкрадання комунальної власності: каналізаційних люків, водостічних решіток та іншого металоконструкцій. При цьому місцева міліція не може похвалитися ефективною боротьбою ізі знахабнілими крадіями. Чергова брутальна крадіжка в ліфтовому господарстві розізлила керівництво міста, пише Вежа.

В пошуках краденого комунальники змушені проводити власні розслідування. Для цього перевіряють пункти прийому металобрухту. Аварійна служба КП “Ліфтове господарство” закликає мешканців будинків бути пильними. Особливо до підозрілих осіб, котрі вештаються на прибудинкових територіях.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: