fbpx

Івано-франківські діти виготовляють іграшки-обереги для військових

Культура 16:05, 21.11, 2014

У Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери відбувся міський відбірковий огляд-конкурс іграшок-сувенірів. За бажанням авторів іграшок-сувенірів та їхніх керівників, конкурсні роботи можуть бути передані у зону АТО військовослужбовцям, для яких іграшка слугуватиме своєрідним оберегом.

"Сьогодні ми відзначаємо річницю Революції гідності. Насправді, це сумна річниця, але цей день піднімає дух, дає оптимізму, віри в те, що щось буде краще", – зауважила Галина Савченко, директор Центру патріотичного виховання учнівської молоді ім. С. Бандери.

Галина Савченко зазначила, що вироби, в які діти вклали душу, особливо цінні для наших військових:

"Дуже зворушливо, коли дорослі люди, які повернулися на ротацію, розказують, що вони цьому чомусь радіють. Можливо, це їм піднімає моральний дух, дитяча енергетика передається, і вони розуміють для чого вони там знаходяться".

Іграшки виготовляли учні загальноосвітніх шкіл, позашкільних закладів освіти. Серед робіт є вироби-орігамі, з глини, картини, ляльки-мотанки та ін. Окрім цього, діти написали листи, які відправлять військовим.

Найкращі роботи будуть представлені на обласному етапі, який відбудеться 25 листопада на базі Івано-Франківського краєзнавчого музею.

В програмі огляду-конкурсу вихованці Центру презентували постановку, присвячену річниці Революції Гідності, підготовлену методистом ЦПВ ім. С. Бандери О. Школьною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: