fbpx

Івано-франківські пластуни влаштують пейнтбольний турнір на вшанування пам'яті Героїв Крут

Наша історія 12:54, 26.01, 2015

29 січня о 16-ій годині у Вовчинецьких горах відбудеться бій місцевого значення. Це пластуни станиці Івано-Франківськ вирішили вшанувати пам'ять Героїв Крут турніром з пейнтболу між куренями.

Організовує турнір курінь "Орден Залізної остроги", який має військове спрямування, інформує КУРС із посиланням на ОДТРК "Карпати". Старший пластун Микола Данилів розповів, що в турнірі наразі зголосилися взяти участь вісім команд.

"Кожного року пластуни проводять заходи до бою під Крутами: брейн-ринги, покази фільмів. Цього року ми вирішили нагадати про це більш фізичним навантаженням – пейнтбольним турніром, тому що там є частково тактичні заходи, які потрібно зараз знати кожному юнакові. Ми поставили собі завдання перш за все навчити дітей тактиці. Цьому сприяє пейнтбольний турнір. Це буде виїзд на природу, і вони будуть ховатися за природні перепони, як мінімум будуть орієнтуватися на місцевості під час екстремальних ситуацій",  зазначив Микола Данилів.
Франківські пластуни також долучаться до загальноміських заходів з нагоди 97-ї річниці бою під Крутами. Рогатинські проведуть смолоскипну ходу, а коломийські візьмуть участь у квесті.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: