fbpx

Івано-франківських жінок-підприємиць навчатимуть інвестиційній грамотності. ВІДЕО

Суспільство 20:25, 17.05, 2019

Берегині сімейного вогнища чи бізнес-вумен? Сучасним жінкам не обов’язково між цим обирати, якщо бути інвестиційно грамотними. А цього іванофранківчанок невдовзі навчатимуть.

"Центр муніципального та регіонального розвитку" спільно з міським управлінням економічного та інтеграційного розвитку впроваджують проект "Інвестиційна грамотність для жінок-підприємиць" за підтримки Посольства США в Україні, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Цей стереотип упевнено спростовує і Ерік Фейн, волонтер Корпусу Миру США. Адже має наглядний приклад успішної жінки – свою маму.

Ідея запровадити ворк-шопи з "Інвестиційної грамотності для жінок-підприємиць" належить саме йому. Ерік Фейн також поділиться практичними навиками із учасницями проекту. Адже й сам має чималий досвід у сфері бізнесу.

Щоправда, адаптуватимуть його під тутешні реалії, кажуть ініціатори проекту. У тому, що американська економічна школа матиме попит в Івано-Франківську, місцева влада не сумнівається. Ставку роблять на заробітчанок.

Це підтвердив і гендерний аналіз економічного розвитку жіночого підприємництва в Івано-Франківську. Статистика за останній квартал поточного року показала позитивну динаміку.

Саме на це скерований проект. Триватиме він упродовж півроку. Ініціатори мають намір зібрати півсотні учасників. І десяток експертів, які й навчатимуть прекрасну половину Івано-Франківська мистецтву ведення власної справи.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: