fbpx

Івано-франківський бізнесмен подолає 45 км у свій день народження

Стиль життя 19:31, 11.04, 2016

Івано-франківський бізнесмен, директор ІТ-компанії "Softjourn" Сергій Фіцак вирішив відзначити своє 45-річчя у незвичний спосіб. Чоловік вирішив пройти та пробігти 45 км від місця, де почалось його життя, – Калуського пологового будинку до міста, де він став тим, ким він є, – Івано-Франківська.

За його словами, рух допомагає краще думати. Тому і вирішив пройти некороткий шлях, аби переосмислити прожиті роки. 

"З кожним роком день, коли я відмічаю своє народження, трансфомується у нові смисли. Раніше це було дитяче свято з безліччю подарунків та задуванням свічок. Потім цей день трансформувався в посиденьки з друзями та рідними. А зараз це більше переосмислення того, що зроблено, та оцінка власних можливостей на майбутній період,  зазначив Сергій Фіцак. – Для мене найкращий момент, коли я можу спокійно думати, – це біг чи піша прогулянка, найкраща оцінка своїх фізичних можливостей  це тривала активність, тому цього року мій день народження почнеться з руху. Це буде не змагання на швидкість, це буде розмова із самим собою в русі. Задача проста  пробігти, пройти чи проповзти стільки кілометрів, скільки років прожито. Це як заново прожити своє життя, згадуючи всі найяскравіші його моменти. І як добре, що у мене буде вдосталь часу для цього".

Подорож розпочнеться 4 травня о 6-ій годині ранку від Калуського пологового будинку. Завершиться вона на міському озері в Івано-Франківську. Протяжність маршруту  близько 36,8 км. Ще понад 8 км Сергій Фіцак планує пройти-пробігти навколо озера. 

"Шлях пройде попри місця мого дитинства до міста, яке я дуже люблю і яке допомогло мені стати тим, ким є, до рідного Івано-Франківська. Завершити свою подорож планую на міському озері, буду кружляти навколо нього, допоки не наберу своїх 45 км. Там же чекаю на всіх, хто захоче привітати мене особисто",  додав Сергій Фіцак.

Маршрут планує подолати приблизно за 8 годин, попри те, що Google Maps вказують на 9-годинний шлях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: