fbpx

Івано-Франківський медуніверситет провів День відкритих дверей

Суспільство 12:25, 02.06, 2014

В Івано-Франківському національному медичному університеті відбувся День відкритих дверей з нагоди прийому на новий навчальний 2014 рік.

З вступним й вітальним словом до присутніх звернувся доктор медичних наук, ректор Івано-Франківського національного медичного університету Микола Рожко. 

Станом на сьогоднішній день в закладі навчаються понад 10 тисяч студентів, лікарів-інтернів та курсантів, працює близько 100 докторів та 400 кандидатів наук. Здійснюється модернізація системи підготовки лікарів на додипломному та післядипломному рівнях.

Яскравим прикладом цього є створення в 2013 році Інституту післядипломної освіти, відкриття нових навчально-практичних центрів та кафедр, а також впровадження в процес навчання сучасних інформаційних технологій: дистанційного навчання, комп'ютеризації навчальних класів.

Тарас Скринник, представник однієї з молодіжних студентський організацій, розповів про діяльність студентського самоврядування. «В стінах нашого університету злагоджено функціонують студентські організації (Студентський Парламент, Студентська Профспілка, Студентське Наукове Товариство, Європейська медична студентська асоціація, Медична Фундація Прикарпаття, Асоціація Стоматологів України), які допомагають кожному студенту всебічно розвиватись й робити життя цікавим та яскравим», – сказав він. 

Відповідальний секретар приймальної комісії ІФНМУ Ігор Сарапук серед переваг вступу до університету перелічив не лише високу кількість держзамовлення, якість отриманих знань, теоретичну й практичну підготовку, а й інновації вступної кампанії. Серед цьогорічних новинок є зміна дати подання документів, а саме за результатами ЗНО з 11 липня по 1 серпня 2014 року та за фаховими випробуваннями з 11 по 24 липня 2014 року.

На завершення вступники разом з батьками мали можливість поближче познайомитись з деканами факультетів, поспілкуватись з провідними науковцями й викладачами університету, побачити життя й роботу вишу зсередини, відвідати науково-практичні навчальні центри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: