fbpx

Івано-франківська міська влада виділила майже 200 тисяч гривень на допомогу учасникам АТО

Суспільство 21:19, 23.10, 2015

В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Координаційного комітету допомоги учасникам АТО та міська комісія з контролю та координування питань забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом та земельними ділянками.

На засіданні Координаційного комітету прийнято рішення щодо виділення матеріальної допомоги 5 військовослужбовцям, які отримали поранення в зоні АТО, з врахуванням ступеня важкості поранення. 139 учасникам АТО та членам їх сімей виділено матеріальну допомогу в розмірі по 1000 гривень кожному. Загальна сума коштів, яка виділена рішенням Координаційного комітету допомоги учасникам АТО, склала 199 000 грн.   

Крім того, обговорено питання виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2015 року №348 "Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов".

Зазначимо, Координаційний комітет в межах наявних можливостей забезпечує надання матеріальної допомоги, оперативне розв'язання проблем, з якими звертаються учасники АТО та члени їх сімей, поранені військовослужбовці в зоні проведення антитерористичної операції, що потребують особливої уваги чи перебувають в складних життєвих обставинах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: