fbpx

Іванофранківці надсилатимуть "Теплі поштівки"

Культура 15:47, 28.07, 2014

Група ініціативних молодих людей, серед яких є дизайнери, фотографи, професіонали в сфері IT, взялися за проект "Теплі поштівки", що діє на платформі середовища "Тепле місто". Таким чином активісти хочуть відродити традицію класичного листування.

Мета полягає у тому, щоб кожен мешканець чи гість міста міг поділитися своїми враженнями про нього з ким завгодно за допомогою поштівок, котрі будуть ілюструвати та передавати настрої Івано-Франківська. Новизною цієї традиції та її відмінністю від класичного способу відправлення поштівок є те, що безпосередньо у місцях їх продажу будуть розташовані поштові скриньки. Тобто охочим не доведеться витрачати свій час на те, щоб дістатися до відділення пошти, інформує ОДТРК "Карпати".

Також цей проект можна назвати черговим інструментом, який буде задіяний для розвитку візуального стилю Івано-Франківська.

Нині оголошено конкурс з  розробки 12 тематичних серій про Івано-Франківськ по 12 поштівок кожна. Координатор проекту Олена Шкварок розповідає, що в задумі такого конкурсу – створення якісного продукту:

"Задумом нашого конкурсу було не те, щоб якомога швидше знайти учасників і переможців, а відібрати справді цікавий, хороший продукт, який буде презентувати Франківськ як прогресивне місто і його мешканців".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: