fbpx

Іванофранківці отримуватимуть адміністративні послуги онлайн

Суспільство 18:59, 19.06, 2015

Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська працює над спрощенням надання адміністративних та дозвільних послуг.

Так, найближчим часом, мешканці міста Івано-Франківська матимуть змогу замовити п’ять послуг в режимі онлайн на сайті  www.cnap.if.ua (розділ "Електронні послуги") без відвідування ЦНАП. Результат послуги замовники отримуватимуть на електронну пошту або зможуть забрати оригінал документа особисто у Центрі надання адміністративних послуг після отримання смс-повідомлення про виконання.

В режимі замовлення онлайн надаватимуться такі послуги:

  1. 1.  Видача копій, витягів з розпоряджень міського голови, рішень, прийнятих міською радою та виконавчим комітетом впродовж останніх 10 років;
  2. 2.  Видача відомостей з документації із землеустрою, що включена до місцевого фонду документації із землеустрою;
  3. 3.  Надання довідки про перебування на квартирному обліку при міськвиконкомі за місцем проживання та в житлово-будівельному кооперативі;
  4. 4.  Надання довідки про перебування на обліку бажаючих отримати земельну ділянку під індивідуальне будівництво;
  5. 5.  Видача довідки про те, що за місцем реєстрації батька або матері посвідчення батьків та дитини з багатодітної сім'ї не видавались.

Як повідомив керівник Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська Богдан Питель, перелік послуг, які можна буде замовити онлайн, буде постійно розширюватися і до кінця 2015 року їх кількість сягатиме більше 20. Ідентифікація клієнта здійснюватиметься за технологією BankID. Також ці послуги будуть доступні на порталі державних послуг.

На цей час ІТ-спеціалісти виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради працюють над впровадженням сервісу, проводять відповідні тестування системи та найближчим часом сервіс буде доступний для мешканців Івано-Франківська.

ЦНАП м. Івано-Франківська постійно працює над покращенням своєї роботи та впровадженням кращих практик електронного урядування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: