fbpx

Іванофранківці вшанували пам’ять загиблих під час обстрілу Маріуполя

Суспільство 22:07, 24.01, 2015

На Вічевому майдані громадська організація "Патріот України" та Громадянський Корпус полку "Азов" вшанували пам'ять загиблих мирних мешканців під час обстрілу в Маріуполі. До акції приєдналися небайдужі іванофранківці.

"Ми сьогодні повинні демонструвати єдність українців, Заходу і Сходу і власне єдність українців в біді перед єдиною загрозою, яка над нами усіма нависла, – каже Сергій Сивачук, голова Івано-Франківської громадської організації “Патріот України”, –  тому ми сьогодні експромтом зробили такий massage для того, щоб люди пам’ятили, що війна дуже близько, ближче, ніж здається. Тому потрібно бути пильними і згуртованими, як ніколи".

За словами Сивачука, зараз в Маріуполі знаходиться полк "Азов", де проходять службу близько 30 прикарпатців, передає Репортер.

Активісти виклали свічками дату – 24.01.2015, дату обстрілу мирних мешканців Маріуполя. На акцію прийшли з плакатами: “Сьогодні Україна. Завтра увесь світ!”, “Ми разом з Маріуполем”.

лшлгогшл

Після хвилини мовчання військовий капелан отець Іван Кострабій відслужив панахиду за загиблими.

ггггг

Нагадаємо, сьогодні о 9:25 бойовики з "Граду" обстріляли східну околицю Маріуполя. За повідомленням міськради, кілька снарядів влучили у район ринку "Київський" та у багатоповерховий будинок. За попередніми даними мерії Маріуполя, 27 людей загинуло, 97 поранено. Серед загиблих – двоє дітей.

їїїї ене

огорнеп щщзз хххїх

 

ддщдщ гого ооо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: