fbpx

Іванофранківців запрошують до участі в програмі організаційного розвитку та лідерства

Суспільство 20:09, 20.01, 2016

В рамках компоненту розвитку організацій громадянського суспільства (ОГС) проекту LINK РЕЦ запрошує керівників та членів ОГС з 7 відібраних муніципалітетів (Івано-Франківськ, Косів, Полтава, Черкаси, Канів, Лубни та Бердичів) подаватися на програму Організаційного розвитку та лідерства.

Метою програми Організаційного розвитку та лідерства є посилення лідерських якостей та можливостей керівників ОГС у створенні та успішному управлінні організаціями, а також допомога організаціям-учасникам у оцінці їх сильних та слабких сторін зі стратегічного лідерства, організаційних процесів, людських ресурсів, фінансового управління, інфраструктури та визначення необхідних організаційних змін.

Програма Організаційного розвитку та лідерства буде організована для керівників/членів ОГС та складатиметься з двох взаємопов'язаних компонентів. Курс проходитиме у двох різних місцях українською мовою, а між двома модулями повинне бути виконане домашнє завдання, що стосуватиметься лідерських завдань, які повинні бути виконані.

Програма розвитку ОГС триватиме в Україні з січня 2016 року до червня 2016 року.

Кінцевий термін подання заявок: 1.02.2016.

Детальніша інформація за посиланням >>.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: