fbpx

Із міліції звільнили майже 17 тисяч "перевертнів у погонах"

Суспільство 12:32, 24.06, 2014

Основними причинами звільнення в МВС називають порушення присяги на вірність українському народу.

За останній час із правоохоронних органів звільнили 17 тисяч міліціонерів, котрі порушили присягу на вірність українському народу.

"На сьогоднішній день з МВС України звільнено майже 17 тисяч правоохоронців зі всіх рівнів, які порушили присягу на вірність українському народу", – розповів заступник міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Чеботар.

Проте посадовець не уточнив, за який проміжок часу звільнили стільки "перевертнів у погонах". Чеботар зазначив, що в правоохоронному відомстві ведеться активна боротьба з міліціонерами, які зрадили присязі, зокрема замішані в корупційних схемах, торгівлі наркотиками та вчиненні інших правопорушень, передає прес-служба відомства.

 

 

"Ми все робимо для того, щоби, дійсно, особи, які не мають ладу із законом, не працювали в органах внутрішніх справ. Тут не може бути з ними ніяких компромісів. Нещодавно в Хмельницькій та Херсонській областях було звільнено ряд працівників, які були замішані в корупційних схемах. На Чернігівщині та Харківщині правоохоронці були замішані у схемах щодо торгівлі наркотиками. На Тернопільщині було виявлено працівника міліції, який намагався отримати майже 40 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання відповідних послуг, а також за закриття кримінального провадження. Усі особи були звільнені з займаних посад", – підкреслив заступник міністра.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: