fbpx

Калушанка озвучила саундтрек до українського 3D-мультфільму “Микита Кожум’яка”. ВІДЕО

Культура 22:15, 05.10, 2016

Калушанка Наталія Папазоглу заспівала саундтрек для українського анімаційного фільму “Микита Кожум’яка”, який взяв участь в Каннському кінофестивалі і отримав контракти на кінотеатральний показ в 15 країнах світу, зокрема у Великобританії, Китаї, Японії, Південній Кореї, Польщі, Болгарії, Туреччині та інших.

Фільм продовжує історію відомого героя Кирила Кожум’яки, який переміг останнього Змія. Головним героєм цієї історії став його 12-річний син Микита, який не володіє надзвичайною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія і врятувати світ, інформують "Вікна".

В український прокат фільм вийде восени 2016 року. Назва, під яким "Микита Кожум’яка" буде показаний в інших країнах світу, – "Прокляття дракона". Це перша світова прем’єра повнометражного українського 3D-мультфільму, для створення якого залучали професіоналів не тільки з України, а й зі США.

Оскільки прем’єра буде світовою, мовою оригіналу вирішили зробити англійську. Адаптацією сценарію зайнялася компанія зі США, а озвучували героїв відомі американські актори, чиї імена творці поки тримають в секреті. В українській версії головних героїв озвучують Віктор Андрієнко, Руслана Писанка та Сергій Сивохо, богатир Кирило Кожум’яка заговорить голосом найсильнішої людини України – Василя Вірастюка.

"Ну а саундтрек до цього мультфільму для дітей і дорослих довірили заспівати мені, – розповіла Наталія Папазоглу. – І я дуже рада, що взяла участь в підготовці до прем’єри цієї дивовижної казки з захоплюючим сюжетом і щасливим закінченням, в якій розповідається про справжню дружбу і про те, що справжнє геройство – не в фізичній силі, а в силі духу. А сам саундтрек ви почуєте вже на прем’єрному показі".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: