fbpx

Калушанка, що побила і покусала сусідку, заплатить 850 грн штрафу

Суспільство 14:10, 28.07, 2018

Калуський міськрайонний суд виніс вирок жінці, яка через сварку побила і покусала сусідку.

Жінка нібито почула шум із квартири, поверхом вище, і пішла на розбірки. Там посварилась із сусідкою, вдарила її і покусала, пише "Панорама Прикарпаття".

Випадок трапився 14 січня о 14-й годині у будинку на вул. Стуса, 4. Про це йдеться у вироку Калуського міськрайонного суду від 17 липня.

Обвинувачена, як пише у вироку, свою вину визнала частково. Мовляв, у ході словесного конфлікту вдарила потерпілу, в результаті чого з губи в неї потекла кров. Тоді потерпіла схопила її за ланцюжок на шиї, а вона, натомість, покусала їй руки. Відтак у вчиненому жінка розкаюється, але вважає, що потерпіла її сама спровокувала.

Потерпіла натомість розповіла у суді, що того дня приїхала до доньки посидіти з онуками. Близько 14-ї години в двері хтось постукав. Жінка відчинила – виявилося, стукає сусідка. Та скаржилась на шум, хоча в квартирі насправді ніхто не шумів. Тоді виникла словесна перепалка, в ході якої сусідка почала наносити удари та вибила їй два зуби.

А далі обвинувачена знову била та, врешті, покусала. Усе це відбувалося у присутності онуків. Також жінка наголосила, що як у досудовому, так і у судовому слідстві обвинувачена поводилась зухвало. Відтак про примиринення з нею не може бути і мови.

Врешті суд, оцінивши зібрані у справі докази та оцінивши їх в сукупності, дійшов до висновку, що вина Марії доведена. Тож визнав її винуватою за частиною 1 статті 125 КК "Умисне легке тілесне ушкодження" та призначив штраф у розмірі 50 неоподаткованих мінімумів, що становить 850 грн.

Наразі вирок законної сили ще не набрав. Сторони можуть подати апеляцію.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: