fbpx

Калушани після прибирання у лісі вивезли три причепи зі сміттям

Суспільство 17:45, 10.04, 2016

Близько 130 калушан долучилися до екологічної акції “Час для мого міста”.

Про це повідомила організатор акції Наталія Захарова у соцмережі Facebook. На прибирання прийшли близько 70 учнів Калуської гімназії ім. Д. Бахматюка, передають Вікна.

"Це неймовірні діти та неймовірні педагоги", – йдеться у дописі.

"Коли ми дивилися, як люди підходять і підходять, серце переповнювалося невимовною радістю. Калушани долучалися цілими родинами – найменшому учаснику прибирання було лише 4 роки. Серед організованих громад до акції також долучилися калуські пластуни  це особисто для мене було приємне відкриття, бо я не знала, що в Калуші є осередок "Пласту" і такі чудові активні люди. Організаційні питання оперативно вирішувало Об’єднання "Самопоміч"  мішки, рукавиці та напої для прибиральників доставлялися без затримки та у потрібній кількості. Приємно належати з вами до однієї громади, друзі! Повага вам і шана!"  написала вона.

Загалом калушани зібрали три причепи сміття у сосновому лісочку та на прилеглій галявині біля траси мотокросу на Височанці. Організатори стверджують, що ця екологічна акція не буде останньою у місті, але водночас закликають калушан не смітити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: