fbpx

Калуська Координаційна рада просить владу підтримати військовослужбовців з Очакова

Суспільство 09:55, 16.09, 2014

Координаційна рада політичних партій та громадських організацій демократичного спрямування Калущини звернулася до районної і міської рад з проханням прийняти звернення до Президента України Петра Порошенка, Міністра оборони України Валерія Гелетея про необхідність підтримки військових моряків з Очакова.

Крім того, Координаційна рада просить відзначити на рівні держави за багаторічну військову службу та присвоїти чергове військове звання офіцерам-патріотам, зокрема, капітану І рангу Віталію Харченку, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

"Координаційна рада відзначає високий рівень морально-психологічного та бойового стану, військової підготовки та патріотичний дух військовослужбовців цієї частини як результат успішної діяльності командирів Очаківського військово-морського гарнізону, зокрема, начальника гарнізону капітана І рангу Віталія Харченка", – йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби РДА, Калущина тісно співпрацює з Очаківською військовою частиною А-2637 щодо соціально-побутового забезпечення військовослужбовців, поліпшення матеріально-технічної бази військової частини тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: