fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Калуська влада виділила матері полеглого Івана Беляєва 30 тисяч гривень допомоги

Калуська влада виділила матері полеглого Івана Беляєва 30 тисяч гривень допомоги

16:16, 13.03, 2016

Відбулося засідання комісії райдержадміністрації з розгляду заяв громадян щодо призначення пільг учасникам АТО та надання одноразових матеріальних допомог сім’ям загиблих та постраждалим військовослужбовців.

На засіданні розглянули 20 заяв учасників АТО щодо призначення одноразових матеріальних допомог постраждалим військовослужбовцям, які брали участь у бойових діях в зоні проведення АТО. Рішенням комісії надали одноразову матеріальну допомогу на суму 26 тисяч гривень, повідомляє прес-служба Калуської РДА.

Також була розглянута одна заява матері загиблого учасника АТО Беляєва Івана Анатолійовича та надано матеріальну допомогу на суму 30 тисяч гривень.

Призначено пільги з оплати вартості житлово-комунальних послуг з місцевого бюджету відповідно до районної програми соціальної підтримки сімей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів, членів добровольчих батальйонів – учасників Антитерористичної операції в східних областях України згідно з однією заявою.

Нагадаємо, у ніч з 14 на 15 лютого у зоні АТО о пів на четверту ранку під час обстрілу у місті Докучаєвськ неподалік Волновахи загинув боєць 72-ї бригади, житель Середнього Бабина Калуського району 41-річний Іван Беляєв.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: