fbpx

Калуські школярі масово займаються йогою, щоб виграти 130 тисяч гривень. ФОТО, ВІДЕО

Спорт 15:15, 25.10, 2018

Калуська гімназія імені Дмитра Бахматюка стала учасницею програми ''Healthy Schools: заради здорових і радісних дітей'', яка має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

У рамках програми ''Healthy Schools: заради здорових і радісних дітей'' 65 учнів Калуської гімназії взяли участь чотириденному йога-марафоні.

"Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів" – унікальна трирічна соціальна програма, яка реалізується Центром "Розвиток КСВ" та Mondelēz International Foundation.

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я. Для цього протягом наступних трьох років буде залучено більше ніж 17 500 дітей у понад 500 школах по всій Україні.

В рамках Програми розробляються рекомендації для закладів освіти щодо реалізації активностей та створюється спільнота відповідальних закладів, що сприяють здоров’ю учнів. П’ять найактивніших шкіл у фіналі Програми отримають гранти на закупівлю обладнання для STEM*-лабораторій (*STEM: S-science, T-technology, E-engineering, M-mathematics).

Щоб виграти головний приз, 130 тисяч гривень, школи-учасники мали розробити план здорових активностей на поточний навчальний рік.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: