fbpx

Канадійський препарат "Фармацитрон" заборонили до продажу

Суспільство 21:10, 09.06, 2016

Розчинний порошок проти ГРВІ і грипу має тимчасову заборону і в аптеках не продається.

Препарат проти грипу у формі розчинного порошку "Фармацитрон" заборонили продавати в аптеках країни. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Державної лікарської служби України.

Відомство повідомляє, що порошок "Фармацитрон" серії F-57668, F-59114 виробництва "Фармасайнс Інк." (Канада) заборонено тимчасово. Причина заборони пояснюється невідповідністю препарату показникам "Опис", "Розчинення", повідомляє УНН.
 

Фармацевтичним підприємствам, які реалізовують порошок "Фармацитрон", доручено помістити його в карантин до відповідного розпорядження Держлікслужби.

Довідково: Фармацитрон – комбінований препарат, який має жарознижуючий, антигістамінний, протизапальний і знеболювальний ефекти. Застосовується під час простудних захворювань. Фармацитрон використовують при симптоматичному лікуванні грипу та гострих респіраторних інфекцій: головного болю, підвищеної температури тіла, нежитю, закладеності носа, болю і "ломоти" в м’язах. Препарат призначають дітям старше 14 років і дорослим. Фармацитрон приймається всередину у вигляді розчину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: