fbpx

Кандидат в Президенти Дерев’янко переміг у фіналі програми "неДебати" на телеканалі ZIK. ВІДЕО

Політика 12:35, 29.03, 2019

Кандидат в Президенти від партії "ВОЛЯ", народний депутат Юрій Дерев’янко став переможцем фінальної програми "неДебати" на телеканалі ZIK, отримавши 50,28% голосів телеглядачів.

Про це повідомила прес-служба політика.
 
Участь у фінальній програмі також взяли переможці попередніх програм кандидати в Президенти Купрій, Богословська, Балашов, Каплін та Безсмертний.
 
В першому турі учасники обирали собі тему дебатів методом жеребкування. Зокрема, темами програми стали: пенсійне забезпечення, ціна на газ, боротьба з корупцією та дві теми "джокери".
Юрій Дерев’янко отримав першу тему "Пенсійне забезпечення: Як зробити пенсії "як у Європі"?
За словами Юрія Дерев’янка, для того, щоб українці отримували такі пенсії, як у Європі, слід зробити чотири кроки, перший з яких – позбавлення олігархів монополій.
"Перший і головний – забрати в олігархії монополію на економіку. Друге – зробити кількість робочих місць в Україні не меншу, ніж у Європі, а більшу. Третє – забезпечити зарплати українським працівникам. Українські робочі місця мають оплачуватися не менше, ніж у Європі. І четверте – мати можливість через свої накопичувальні рахунки, через телефон, через комп’ютер бачити, як потрапляє ваша пенсія на накопичувальний пенсійний рахунок", – перелічив необхідні кроки Юрій Дерев’янко.
На його думку, пенсійна система в Україні має зазнати змін: під час перехідного періоду вона має бути змішана, а надалі має стати накопичувальною.
 
З його слів, упродовж перехідного періоду, який тривав би кілька десятиліть, частина коштів має йти у загальнодержавний пенсійний фонд, а щонайменше 5% – іти на накопичувальний пенсійний рахунок. Юрій Дерев’янко зауважив, що система має бути максимально автоматизована. На його думку, слід також передбачити, щоб пенсії у майбутньому можна було передавати у спадок.
 
В третій тур фіналу Юрій Дерев’янко вийшов з кандидатом Геннадієм Балашовим, якого переміг з результатом 50,28% голосів глядачів.
Політична реклама
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: