fbpx

Каноїстка Людмила Лузан завоювала золоту медаль на чемпіонаті Європи. ВІДЕО

Спорт 21:05, 02.07, 2018

В італійському містечку Ауронцо-ді-Кадоре тривав на вихідних чемпіонат Європи з байдарки та каное серед молоді та юнаків. Серед учасників було троє прикарпатських спортсменів.

Франківчанка Людмила Лузан у дисципліні каное-двійка на 500 метрів у парі із Анастасією Четверіковою здобули бронзові медалі, поступившись переможцям, білоруській парі Макарченка-Клімова, близько 5 секунд.

У дисципліні каное-одиночна на 500 метрів Людмила Лузан була першою – здобула золоту медаль.  

 

Прикарпатець Олег Зорій у змаганні серед юніорів каное-одиночка на 1000 метрів показав п'ятий результат у півфіналі, пише Спорт.іф.

20-річна івано-франківська каноїстка Людмила Лузан підтвердила свій статус №1 в жіночому каное України. У зв’язку зі включенням в олімпійську програму двох видів за участю жінок – С1-200 та С2-500 – увага до Людмили достатньо прискіплива, адже вона – олімпійська надія-2020, пише Федерація каное України

Людмила Лузан має солідний послужний список: вона чемпіонка світу та Європи серед юніорів, срібний призер юнацьких Олімпійських ігор, а в минулому році вже завоювала срібло на етапі Кубку світу серед дорослих в Португалії. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: