fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Директором військового ліспромкомбінату призначили 74-річного екс-керівника, – колектив не впустив на роботу нового начальника. ФОТО

Директором військового ліспромкомбінату призначили 74-річного екс-керівника, – колектив не впустив на роботу нового начальника. ФОТО

Суспільство 13:19, 16.03, 2018

На території ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" пікетують працівники та учасники АТО. Вони виступають проти призначення т.в.о. директора 74-річного Михайла Кочетигова, який за час свого керівництва (до 2010 року) довів комбінат до зубожіння та фінансового краху.

На місці пікету є працівники Нацполіції та Служби безпеки України. 

Про це КУРСу повідомили працівники ліспромкомбінату.

Наказ про призначення старшого майстра лісу Чернівецького військового лісництва Михайла Кочетигова тимчасово виконуючим обов'язки директора ДП "Івано-Франківський військовий ліспромкомбінат" був підписаний 14 березня. Його підписав державний секретар Міністерства оборони України генерал-полковник О. В. Дублян. 

Цим же наказом попереднього директора Олександра Паздерника повернули до виконання обов'язків начальника Шепетівського військового лісгоспу. 

Колектив комбінату з відкритим листом звернувся до голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука із проханням захистити права працівників підприємства від свавілля, яке вчиняється посадовими особами Міністерства оборони України.

Попри пікет і недопуск нового старого директора на роботу підприємство працює у звичному режимі, запевняють організатори акції. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: