fbpx

Керівником Рогатинської РДА офіційно представлено Надію Цимбалісту

Суспільство 17:08, 02.04, 2015

У залі засідань Рогатинської РДА відбулося офіційне представлення голови Рогатинської райдержадміністрації Надії Цимбалістої за участю першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Басараба, керівника апарату облдержадміністрації Руслана Панасюка.

Розпочалося представлення молитвою. Декан УГКЦ о. Дмитро Бігун спільно з присутніми помолилися за мир та спокій в Україні, передає КУРС з посиланням на прес-службу Рогатинської РДА.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Басараб офіційно представив нового голову Рогатинської районної державної адміністрації Надію Цимбалісту, зачитавши розпорядження Президента України № 344/2015-рп "Про призначення Н. Цимбалістої головою Рогатинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області". 

Від імені голови облдержадміністрації Олега Гончарука Сергій Басараб привітав керівника та побажав їй натхнення та успіхів на новій посаді та висловив сподівання, що це призначення дозволить сформувати в районі дієву команду однодумців, яка спільною працею досягне належних результатів у розвитку Рогатинського краю.

Привітали нового керівника виконавчої влади району керівник апарату облдержадміністрації Руслан Панасюк, голова районної ради Володимир Штогрин, попередній голова Рогатинської райдержадміністрації Володимир Паньківський, відзначили, що наша держава переживає зараз важкі часи, тому сьогодні як ніколи необхідна єдність усіх гілок влади і суспільства в цілому.

У своєму виступі Надія Цимбаліста подякувала всім жителям району, наголосила, що несе велику відповідальність за роботу та те, що буде відбуватись в районі, та пообіцяла докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: