fbpx

Керівники Коломийського району відвідали мобілізованих військовослужбовців

Суспільство 19:02, 19.02, 2015

Делегація Коломийського району відвідала 47 коломийських мобілізованих бійців, які проходять військову підготовку у Львівській області.

Окрім продуктів харчування та термобілизни, які зібрали благодійники, майбутнім захисникам країни привезли дитячі малюнки та листівки з побажаннями перемоги й швидкого повернення додому. Аматорський оркестр народних інструментів та вокальний колектив "Тиса" виконали для земляків низку пісенних композицій, а представники духовенства помолилися за здоров'я та збереження життя військовослужбовців, передає КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

За словами голови райдержадміністрації Любомира Глушкова, у ході проведення четвертої хвилі мобілізації Коломийщина на сто відсотків виконала мобілізаційні плани.

"Мета нашого приїзду – особисто переконатися, що  військовозобов'язані забезпечені належними умовами проживання, харчування, лікарськими засобами і тим самим заспокоїти родичів мобілізованих, – зауважив посадовець. – Незабаром розпочинається черговий призов військовозобов'язаних, тому я хочу, щоб рідні та близькі бійців були певні, що їхні сини, чоловіки, батьки мають все необхідне для того, аби належним чином захищати Україну. Громада краю пам'ятає про них та вдячна за те, що наші краяни не ховаються, не виїжджають за кордон, а гідно виконують свій обов'язок".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: