fbpx

Керівництво музичного училища ім. Січинського не дозволяє замінити аварійні тепломережі, – СТЕК

Суспільство 11:07, 21.06, 2016

Керівництво Івано-Франківського музичного училища ім. Січинського не дає дозволу СТЕК на проведення заміни аварійної тепломережі, що проходить через територію навчального закладу.

Якщо ремонті роботи не будуть проведені вчасно, для училища та для ряду споживачів опалювальний сезон 2016-2017 не розпочнеться, повідомили у прес-службі ТзОВ "Станіславська теплоенергетична компанія".

Окрім музичного училища, аварійна труба подає теплоносій до Державної телерадіокомпанії "Карпати", Центру планування сім’ї, Інституту Туризму Прикарпатського університету та житлового будинку №34 на вул. Коновальця. Усі ці установи та побутові споживачі мають шанси залишитися без тепла.

Тепловики звернулися з відповідними листами до обласного управління культури, національностей та релігій Івано-франківської ОДА та до директора музичного училища ім. Січинського, однак звернення були проігноровані.

"На нашу думку, позиція керівництва музичного училища є безвідповідальною, адже через неї, разом із їхнім навчальним закладом, без тепла можуть опинитися інші споживачі, серед яких Центр планування сім’ї, куди приходять майбутні матері,  зазначає директор ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" Сергій Мельник. – Сподіваємося, що здоровий глузд переможе і це питання вирішиться найближчим часом. Наразі ми уже надіслали листи на обласне та міське управління надзвичайних ситуацій з проханням втрутитися в ситуацію".

Як повідомляє прес-служба СТЕКу, порив тепломережі на вул. Січових Стрільців, 44-Б виявлено після гідравлічних випробувань тепломереж, які СТЕК провела у травні. Загалом на цій ділянці планується замінити 85 метрів трубопроводу в двотрубному вимірі. 45 метрів уже замінено, труби прокладалися територією інших підприємств, які охоче йшли назустріч тепловикам. Роботи застопорилися на музучилищі. На решті об’єктів, де уже завершено прокладання трубопроводу, нині СТЕК відновлює благоустрій території.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: