fbpx

Кіборг Микола Воронін виступив з концертом в Івано-Франківську

Культура 11:45, 14.12, 2015

У неділю, 13 грудня, в Івано-Франківську в приміщенні Народного дому, що на Шевченка, 1, відбувся благодійний концерт бійця АТО Миколи Вороніна.

Такий захід організував БФ "Франківський опір", що саме проводить у Франківську реабілітацію для бійців АТО. В програмі реабілітації і концерт кіборга, пише Репортер.

Того вечора у залі панувала тепла і невимушена атмосфера. Микола Воронін читав свої вірші, які написав на війні і після неї, співав пісні. Перед кожною піснею він розповідав про себе, побратимів, плани на майбутнє.

Цікаво, що в Івано-Франківську він вперше, каже, що хоче поселитися на Прикарпатті десь у горах і заснувати будинок дитячого типу. Таку мрію має ще з 2005 року. Сам боєць родом з Горлівки, але туди повертатися не планує. Зараз місто контролюють бойовики так званої ДНР.

На сцену боєць запрошував побратимів та всіх охочих, аби поспівали та зачитали і свої вірші.

"Я служив у 79-ій окремій високомобільній бригаді ВДВ і написав пісню про неї, – говорить боєць. – Дописував її їдучи у БТР. Я собі її кричав, ніхто мене не чує, звісно, хто їздив у БТР, той знає. Тоді наш комбат запитав: "А ти реально можеш заримувати 79 окрема високомобільна бригада?" Я й відповів: "Легко".

Завершився концерт виконанням гімну України, який заспівали волонтери разом з бійцями, які проходили реабілітацію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: