fbpx

"Кіборг" з Коломиї став заступником начальника Департаменту патрульної поліції України

Суспільство 22:33, 14.09, 2015

Майора Євгена Жукова, більш відомого за позивним "Маршал", колишнього заступника командира одного з батальйонів 79-ї миколаївської окремої аеромобільної бригади, героїчного десантника та захисника Донецького аеропорту, призначили заступником начальника Департаменту патрульної служби МВС України.

Про призначення "Маршала" повідомив у Фейсбук глава МВС Арсен Аваков.

1

"Особистий жетон "Маршала" під номером 00079 – це його данина поваги до рідної 79-ї ОАЕБР, в якій свого часу служив і головний український патрульний поліцейський – майор Олександр Фацевич.

Найкращі десантники йдуть на службу до нової патрульної поліції. І це не може не надихати. Тим паче, якщо претендент успішно пройшов всі необхідні для служби новим поліцейським тести.

Кавалер Ордену Богдана Хмельницького 3-го ступеню. Із холодною головою і ясним розумом. З високим рівнем IQ. Чесний і непідкупний. Під час запеклих боїв за Донецький аеропорт, який протримався довше, ніж Сталінград, – 242 дні, Євген "Маршал" Жуков відзначився не тільки блискучою військовою вдачею, не тільки сміливістю та відвагою, не тільки бережливим ставленням до своїх людей, але й яскравим гумором.

Це саме він блискуче висміював у своїх відеороликах ватажків терористів за їхні недолугі спроби взяти аеропорт. Такі офіцери, які пройшли війну, потрібні новій українській поліції", – написав міністр МВС.

У коментарях до посту Арсена Авакова косівчанка, журналістка "Київ-Пост" Дзвіна Погребенник написала, що знаменитий "Маршал"  наш земляк. Євген Жуков народився і провів дитинство у прикарпатському місті Коломия.

Євген Жуков є вихідцем з Прикарпаття, в дитинстві проживав в Коломиї, інформує "Галка".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: