fbpx

Кількість хворих, що отруїлися у франківському ресторані, зросла удвічі

Суспільство 15:45, 17.01, 2018

Станом на 17 січня до обласної інфекційної лікарні в Івано-Франківську звернулося п'ять осіб зі скаргами на підвищення температури тіла, нудоту, блювоту, біль у животі. Ще одна особа звернулась по допомогу до Снятинської центральної районної лікарні.

Серед захворілих  двоє дітей до 15 років. 

Як інформує ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр", всі захворілі були 14 січня на святкуванні хрестин у ресторані "Витребеньки".

"Спеціалістами Івано-Франківської міськрайонної філії ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр" проводиться епідемічне розслідування та весь комплекс протиепідемічних заходів для встановлення причин виникнення інфекційного захворювання. В закладі громадського харчування проведено заключну дезінфекцію з контролем якості її проведення", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора до ГУ Держпродспоживслужби в області повідомило  про три випадки гострого гастроентероколіту серед відвідувачів ресторану "Витребеньки" в Івано-Франківську.

Сьогодні за фактом отруєння відвідувачів відпочинкового закладу поліція розпочала кримінальне провадження і повідомила про чотирьох хворих.

Читайте КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: