fbpx

Клієнти СТЕКу змушені переплачувати за тепло

Суспільство 10:11, 10.03, 2015

Нещодавно СТЕК і ЄРЦ підписали угоду про співпрацю щодо обслуговування споживачів тепла. Проте тепер виникає ряд розбіжностей, які підприємства узгоджують юридично.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді в МВК.

В.о. директора КП "Єдиний розрахунковий центр" Руслана Василюк зазначила, що зі "Станіславською теплоенергетичною компанією" підписали договір стандартного зразка, але друга сторона хоче внести свої поправки, які ЄРЦ внести не може.

"В нас договір типовий – однаковий як для СТЕКу, так і для Теплокомуненерго. Тому договір з підписами є. Єдине, що не підписано, – протокол розбіжностей",  зазначила Руслана Василюк.

Заступник міського голови Зіновій Фітель зауважив, що в обох підприємств є хороші юристи і оскільки процес переговорів завершився, розпочався етап "переговорів" юридичних служб.

"Не може такого бути. В центрі Європи дві фірми не можуть знайти спільної мови, і від того страждають люди", – сказав Фітель.

"В нас виникло зараз питання з перевіркою теплових лічильників, які фактично є на балансі у нас. Тому що "Теплокомуненерго" не може їх взяти на перевірку, бо це мав би робити СТЕК як теплопостачальна компанія. Люди скаржаться на те, що їм нараховують плату за нормами, а не використовують лічильники, бо лічильники нема кому перевірити. Ми не маємо права це робити",  розповіла Руслана Василюк.

Зіновій Фітель запропонував допомогу юридичного відділу МВК у вирішенні спірних питань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: