fbpx

Одну з франківських аптечних мереж тероризують "коктейлями Молотова"

Суспільство 16:55, 03.02, 2018

Упродовж двох місяців в Івано-Франківську підпалили чотири аптеки однієї мережі. Власники фармзакладів пов'язують ці випадки із конкурентною боротьбою. Поліція порушила кримінальні справи.

Першою горіла аптека на вул. Коновальця, другою – на вул. Короля Данила, третьою – на вул. Федьковича. Останній випадок стався в ніч на 24 січня – невідомі підпалили аптеку на вул. Хоткевича. Усі ці випадки об’єднує те, що заклади належать одній мережі – "Здорова родина". 

Спільним для всіх "погорільців" є й те, що їх підпалили. Внутрішні камери відеоспостереження зафіксували, як спочатку каменем розбивають вітрину, а вслід за ним у приміщення влітає пляшка з "коктейлем Молотова". 

Її представники вважають, що це наслідок конкурентної боротьби, пише Галичина. Навіть підозрюють, хто міг організовувати ці напади – відповідну інформацію вони передали правоохоронним органам.

За фактами трьох із чотирьох підпалів розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження майна. Санкції передбачають від трьох років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: