fbpx

Коломийський адвокат, який застрелив дружину і себе, залишив прощальну записку

Суспільство 11:55, 28.05, 2019

Поліція повідомила, що адвокат Михайло Петрів залишив прощальну записку, в якій просить родину вибачення за скоєне.

Як повідомляв КУРС, тіла подружжя знайшли рятувальники, які приїхали за викликом на пожежу. Повідомлення про пожежу в особняку на вулиці Пушкіна надійшло 27 травня о 19.50. 

Як повідомляють в секторі комунікації ГУ Національної поліції в області, біля тіла чоловіка виявлено обріз мисливської гладкоствольної рушниці та газовий пістолет. З'ясовано, що між подружжям виникла сварка, у ході якої чоловік заподіяв смерть своїй дружині, вистріливши у неї з рушниці. В результаті вогнепального поранення жінка померла на місці. Далі чоловік підпалив одну із кімнат будинку та покінчив життя самогубством – застрелився. У будинку поліцейські знайшли і вилучили передсмертну записку, у якій чоловік просить вибачення у рідних за вчинене.

Михайлу Петріву було 54 роки, його дружині Ользі – 56. 

ТСН повідомляє, що вогонь у будинку помітили сусіди і викликали пожежників, ті і виявили тіла. Жінку знайшли на другому поверсі з вогнепальним пораненням у живіт, чоловік лежав на першому з раною у грудях.

Гроші та коштовності були на місці, тож поліція версію про спробу пограбування відкидає. 

"Вилучили з місця події обріз, обрізана мисливська зброя і кілька патронів до неї, і також предмет, схожий на пістолет. Подвір’я було зачинене, бігав собака домашній, також будинок був зачинений", – розповідають у поліції. 

За фактами умисного вбивства за ч. 1 ст. 115 та через незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами за ч. 1 ст. 263 відкрито кримінальне провадження. Триває перевірка.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: