fbpx

Коломийський підприємець придбав БТР для 5-го батальйону

17:57, 20.07, 2014

Підприємець із Коломиї Роман Бортейчук за власні кошти придбав для потреб 5-го прикарпатського батальйону територіальної оборони БТР 60 БМ "Чайка".

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат Івано-Франківської обласної ради Юрій Романюк. 

БТР Роман Бортейчук придбав на Косівщині. Власники бойової машини використовували її, щоб розважати туристів. Віддали за півціни, тобто собі у збиток, бо вважають, що сьогодні не час для розваг і заробітків, розповідає Роман Бортейчук.

"Гуцули виявилися далекоглядними хлопцями. Певно, давно до війни готувалися", – жартує коломиянин. 

Це не наступальна машина, каже підприємець, але принаймні вона зможе захистити бійців від стрілецької зброї. Зараз Роман віддав БТР місцевим умільцям для техогляду – щоб цього не довелося робити вже на місці.

У місце дислокації 5-го батальйону територіальної оборони у Донецькій області БТР 60 БМ "Чайка" планують доставити вже цього тижня.

Нагадаємо, бійці 5-го батальйону нарікали на відсутність в їхньому розпорядженні бойової техніки. Як повідомляв, КУРС, на Прикарпатті за кошти благодійників придбають щонайменше три БТРи для 5-го батальйону

Раніше для потреб батальйону "Айдар", що дислокується під "Луганськом", власний БТР передав мешканець села Пістинь Косівського району Петро Третяк
 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: