fbpx

Коломийський підприємець закрив у підвалі грального закладу неповнолітню працівницю. ВІДЕО

Суспільство 16:57, 16.05, 2019

Звинуватив у привласненні своїх коштів та незаконно утримував у підвалі. Коломийський підприємець так вирішив поквитатися зі своєю працівницею за начебто крадіжку грошей. Щоправда, діяльність він вів незаконну, та ще й потерпіла виявилася неповнолітньою.

Усе трапилось на багатолюдній вулиці Грушевського у Коломиї. Невелике приміщення, на якому немає написів чи реклами. Саме тут підприємець налагодив свій гральний бізнес. Прийняв на роботу 17-річну дівчину, йдеться в сюжеті каналу "НТК"

У поліції розповіли, що дівчина позичила з каси гроші і дала одному з відвідувачів у борг. Власнику це вкрай не сподобалось. 

В поліцію дівчина зателефонувала 10 травня. Як виявилося, чоловік  проти її волі зачинив дівчину у підвалі та утримував протягом години. Визволили її правоохоронці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 ККУ (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Окрім того, слідчі органи відкрили кримінальне провадження за ведення незаконного грального бізнесу. На цей час поліція встановлює особу організатора та його місце перебування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: