fbpx

Коломийський РЕМ встановить систему елетроопалювання в геріатричному пансіонаті за власний кошт

Суспільство 14:40, 08.07, 2015

У липні працівники Коломийського міського РЕМ перейняли естафету добрих справ в рамках однойменної соціальної акції від ПАТ "Прикарпаттяобленерго". Мета такої ініціативи – заохотити енергетиків допомагати тим, хто того найбільше потребує.

Коломийські енергетики вирішили допомогти Коломийському геріатричному пансіонату. В будинку, де проживає близько 120 людей похилого віку, інвалідів та знедолених, є ряд побутових проблем, одна з яких – проблема з опаленням. Саме за вирішення цього питання взялися працівники коломийської міської філії обленерго. 

"Люди похилого віку потребують значної опіки та підтримки, а ті з них, які не мають нікого ріднішого, ніж співробітники геріатричного закладу, – перш за все, – зазначив директор філії ПАТ "Коломийський МРЕМ" Богдан Гейтота. – Дізнавшись, що будинок потребує допомоги з опалювальною системою, ми вирішили долучитись до покращення умов проживання мешканців пансіонату. Вже до кінця місяця наші працівники власними силами встановлять в будинку для перестарілих систему електроопалювання".

Крім того, коломийські енергетики вкладають свою лепту в почесну справу вшанування пам’яті Героїв війни на Сході, що полягли, захищаючи свою Батьківщину. Напередодні вони взяли участь в соціальній акції зі збору коштів на виготовлення та встановлення в місті пам’ятників загиблим на Сході України воїнам. Тоді було зібрано та перераховано більш ніж 3 тисячі гривень.

Зазначимо, що у липні разом із енергетиками філії "Коломийський МРЕМ" добро творитимуть працівники Центральної бухгалтерії, які активно взялися за допомогу Івано-Франківському благодійному фонду "Містечко милосердя святого Миколая для людей, що потребують допомоги". До кінця поточного місяця буде придбано продукти харчування та побутову хімію для дітей-сиріт та одиноких матерів, якими опікується організація. Окрім цього, дітям організовують пізнавальні екскурсії на підприємство та до водоспаду Гук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: