fbpx

Команда "Франківського Півмарафону" приєдналась до всесвітнього флешмобу Ice Bucket Challenge

Стиль життя 11:43, 22.08, 2014

До Івано-Франківська докотився благодійний флешмоб – Ice Bucket Challenge (випробування відром крижаної води). Люди обливаються холодною водою і викладають відео в інтернет.

За правилами флешмобу, учасник повинен облитися крижаною водою, записати це на відео і викласти ролик в інтернет. Після цього учасник може "кинути виклик" трьом людям, які повинні будуть впродовж 24 годин зробити те ж саме. Якщо той, кому кинули виклик, відмовиться обливатися, він повинен внести певну суму на рахунок однієї з благодійних організацій. Українці перераховують кошти Фонду Таблеточки.

Першим у Івано-Франківську естафету перехопив ресторатор "Fabbrica" Юрій Филюк, який передав її Сергію Фіцаку і команді Softjourn, Inc., Сергію Гнатчуку і команді Webmil, а також Сергію Караванцю і команді “Франківського Півмарафону”. 

 

 

Команда "Франківського Півмарафону" вже записала відео. Сергій Караванець у facebook написав:

“З радості зовсім забув згадати про Таблеточки. Не забувайте, що це все для доброї справи. Ви приймаєте виклик і  жертвуєте трохи грошей на лікування онкохворих дітей, якими опікуються Таблеточки".

 

 

Команда кинула виклик депутату Івано-Франківської міської ради, підприємцю Ростиславу Кукурудзу, команді журналу "Versal" на чолі з Оксаною Мельникович та Олександрою Палько, а також міністру економіки України Павлу Шереметі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: