fbpx

Командувач Нацгвардії побував на Лисецькому полігоні

Суспільство 14:51, 06.03, 2016

У ході робочої поїздки на Прикарпаття генерал-лейтенант Юрій Аллеров відвідав Івано-Франківську військову частину 1241. Командувач Національної гвардії оглянув територію військової частини, поспілкувався з керівництвом полку та особовим складом підрозділів.

Під час обходу генерал-лейтенант Юрій Аллеров разом з командиром полку полковником Ігорем Курачем оглянув парк військової частини, де зберігається техніка, перевірив, як здійснюється харчування особового складу та медичне забезпечення військовослужбовців, інформують "Вікна" з посиланням на прес-службу НГУ.

"Івано-Франківський полк забезпечений майже усім необхідним для автономного існування. Але деякі елементи треба оновлювати, це стосується котельні, яка знаходиться на території військової частини. В планах зробити банно-пральний комбінат. Потребує ремонту приміщення парку військової частини. Роботи дуже багато", – підсумував генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Під час спілкування з особовим складом військової частини командувач Національної гвардії поцікавився умовами служби, побутом та морально-психологічним станом у колективі.

По завершенні обходу кожен заступник командира військової частини отримав завдання від командувача Національної гвардії працювати над покращенням матеріальної бази військової частини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: