fbpx

Командир військової частини вдячний прикарпатцям за переданий автомобіль

Суспільство 20:16, 30.12, 2014

Командир військової частини польової пошти В0927, що у Хмельницькій області, від імені командування та особового складу військової частини висловив щиру вдячність ініціативній групі підприємців Снятина за турботу та надання допомоги Збройним Силам України.

"У нинішніх складних умовах, які є зараз в Україні, українське військо істотно відчуває підтримку та турботу усіх верств населення. Впевнені, що спільними зусиллями небайдужих людей та армії ми зможемо досягти успіхів в обороноздатності нашої держави, захисті її суверенітету та територіальної цілісності, встановити мир та добробут в Україні", – йдеться у повідомленні командира.

"Ваша допомога  це надзвичайно важлива і вагома підтримка військовій частині, а автомобіль, переданий нашій військовій частині, безперечно, підвищить її боєздатність та мобільність особового складу для виконання визначених завдань",  зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, що автомобіль "Мітцубісі Паджеро", який сьогодні з бойовою метою використовують наші захисники, серед яких і хлопці з Прикарпаття, було відправлено зі Снятина ще на початку грудня, завдяки небайдужості і вагомій фінансовій підтримці багатьох підприємців. 

 

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: