fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Комітет виборців України не зафіксував підкупу виборців на Івано-Франківщині

Комітет виборців України не зафіксував підкупу виборців на Івано-Франківщині

16:44, 23.10, 2014

Нещодавно у виборчому окрузі №89 за підтримки Юрія Солов’я, який балотується в нардепи від цього округу, відкрили "Соціальний магазин". Саме ці дії кандидата Громадська мережа ОПОРА розцінила як непрямий підкуп виборців. Проте представники обласної організації Комітету виборців України не погоджуються з ОПОРОЮ.

"Соціальні магазини є дуже довгим проектом Юрія Солов’я. Зважаючи на те, що він відкрився у 89-му окрузі за тиждень до виборів, ми можемо говорити про те, що це непрямий підкуп, але ми не можемо про це стверджувати, тому що ніде на соціальних магазинах не написано, що Юрій Соловей – кандидат в депутати. Якщо цей проект буде надалі розвиватися, то це – гарно. Але якщо цей проект закриється, тоді буде зрозуміло, що це був підкуп", – зазначив Юрій Лесюк, голова організації Комітету виборців України в області, пише Репортер.

Також Юрій Лесюк розповів, що по Івано-Франківській області підкупу виборців не зафіксовано.

"Напевно, кандидати розуміють, що в нашій області підкуп виборців сприймається дуже негативно, бо не для того люди стояли на Майдані і не для того хлопці воюють в зоні АТО, щоб продавати свої голоси. А чи буде підкуп виборців в день виборів, ми розкажемо під час їхнього проведення", – каже він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: