fbpx

Компанія франківських юристів – у ТОП-50 найкращих юридичних компаній України

Економіка 12:03, 25.11, 2014

Опубліковано підсумки всеукраїнської дослідницької програми "50 провідних юридичних фірм України 2014 року". Юркомпанія івано-франківських юристів "Moris Group" зайняла в рейтингу 30-е місце, додавши у порівнянні з минулим роком 9 пунктів.

Програму "50 провідних юридичних фірм України 2014 року" вже 18 років поспіль проводить газета "Юридична практика". Це добре відомий в правничому середовищі рейтинг, який є повноцінним гідом по ринку юридичних послуг в країні. 

Лідери ринку визначаються за комплексом критеріїв: кількістю юристів, дохідності компанії, складності угод і судових спорів, які веде компанія, фінансовій ефективності. До уваги береться також репутація компанії в правничому середовищі. 

Цього року лідером рейтингу визнано юридичну фірму "Астерс", яка працює на ринку з 1995 року.

Юридична компанія "Moris Group", заснована в Івано-Франківську в 2004 році, здобула в рейтингу "Топ-50" 30-ту позицію, додавши з минулого року 9 пунктів.

Керуючий партнер компанії – Андрій Романчук, депутат Івано-Франківської обласної ради, колишній перший заступник голови ОДА Романа Ткача. Всього в компанії працює 28 юристів, її центральний офіс з 2007 року знаходиться в Києві. "Moris Group" спеціалізується на корпоративному праві, основними клієнтами компанії є крупні українські і міжнародні корпорації.

Компанія відома також благодійною діяльністю: "Moris Group" надає юридичний супровід Українській греко-католицькій церкві, полку "Азов", громадським ініціативам з підтримки поранених військовослужбовців. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: