fbpx

Компанія "МакДональдз" шукає земельну ділянку в Івано-Франківську для будівництва ресторану

Економіка 19:18, 30.10, 2018

Поки триває пошук земельної ділянки, у компанії "МакДональдз Юкрейн ЛТД" не готові назвати навіть приблизні терміни відкриття їхнього ресторану в Івано-Франківську.

Недавнє відкриття ресторану "McDonalds" у Тернополі спровокувало розмови про можливість приходу всесвітньо відомої мережі й до Івано-Франківська. Дискусії в соцмережах підігрів і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, який у своїй традиційній п'ятничній трансляції у Facebook заявив, що компанія "МакДональдз" має намір відкрити свій заклад у місті. Затримка начебто лише з вибором приміщення: найбільше компанію, за словами мера, цікавить колишнє "Молочне кафе" (Шашкевича, 12), але за право власності на нього вже роками триває судова тяганина. 

Марцінківа процитували місцеві медіа, а у міських спільнотах спалахнули суперечки про те, добре це чи погано, що у Франківську відкриють відомий фастфуд. 

Із запитанням, чи є в планах "МакДональдз Юкрейн ЛТД" відкриття ресторану в Івано-Франківську, КУРС звернувся до керівництва компанії. 

Директор з розвитку та виробництва компанії "МакДональдз Юкрейн ЛТД" Віталій Стефурак повідомив, що "МакДональдз" продовжує розвивати мережу в Україні і в Івано-Франківську, справді, може з'явитися їхній ресторан. 

"Ми хочемо бути присутніми у кожному місті, де є наші потенційні відвідувачі, зокрем, і в Івано-Франківську. Зараз ми шукаємо партнера, який зможе нам запропонувати відповідну земельну ділянку для будівництва закладу "МакДональдз". Наразі ми не можемо вам повідомити, коли буде відкритий заклад у місті",  зазначив Віталій Стефурак.

Він також нагадав, що компанія "МакДональдз" не пропонує франшизу в Україні, і всі українські заклади "МакДональдз" перебувають в управлінні корпорації "МакДональдз".

Поширена в мережі інформація про можливість відкриття ресторану "МакДональдз" в приміщенні "Молочки" є лише чуткою. Вона народилася з легкої руки художника Петра Буяка, який ще в 2015 році на огорожі довкола "Молочного кафе" намалював лого "Макдональдзу" і заради жарту написав пост про ймовірне відкриття в цьому приміщенні відомого фастфуду. На провокацію тоді повелися кілька франківських ЗМІ. Чутка виявилася такою живучою, що навіть міський голова досі у ній не сумнівається. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: