fbpx

Компанія WOG зробила черговий подарунок очаківським "Морським котикам"

Суспільство 11:48, 27.10, 2015

Очаківські "Морські котики" з 73-го Центру спеціального призначення отримали в користування сучасний позашляховик "Mitsubishi Pajero".

Благодійну допомогу надала компанія WOG, повідомляє Times.mk.ua.

Як розповів директор Одеської регіональної дирекції компанії “ВОГ РИТЕЙЛ” (WOG) Олександр Валентієв, сьогодні “Морські котики” беруть активну участь в антитерористичній операції на Сході України, і, знаючи про їхні потреби, компанія WOG прийняла рішення про надання чергової допомоги.

“Сьогодні компанія WOG офіційно передає транспортний засіб для комфортного пересування військовослужбовців в зоні АТО, крім того, передаємо продукти харчування для наших захисників. Ми з першого дня антитерористичної операції на Сході держави не словом, а ділом допомагаємо нашим Збройним Силам”, – зазначив Валентієв.

1

Микола Бадика, Олександр Валентієв

За словами Олександра Валентієва, компанія WOG, окрім надання благодійної і матеріальної допомоги військовослужбовцям, допомагає учасникам АТО працевлаштуватися на заправних станціях.

“Ми проводимо акції соціального спрямування, виділяємо матеріальну допомогу ветеранам АТО, працевлаштовуємо на своїх заправних станціях. Почав цю справу Ігор Миронович Єремеєв, але, на превеликий жаль, він трагічно загинув. Зараз продовжують розпочате Степан Івахів, Сергій Лагур. І ми як працівники компанії WOG переживаємо за наших захисників. У свою чергу ми й далі будемо надавати матеріальну допомогу. Бажаю “Морським котикам”, щоб подарований нами броньовик довго їздив і завжди отримував перемоги”.

2

3

4

Військовослужбовці 73-го Морського центру спеціального призначення із щирою вдячністю прийняли подарунок від благодійників.

5

6

Як відзначив капітан третього рангу Микола Бадика, транспортний засіб, переданий у користування, дасть військовим можливість швидко під’їхати і оперативно виконати поставлене завдання.  

“Ми, представники 2-го загону 73-го Морського центру спеціального призначення, хочемо сказати велике спасибі компанії WOG за допомогу. Адже з самого початку антитерористичної операції на Сході країни саме компанія WOG першою простягнула руку допомоги. Для нас в умовах активних бойових дій головне  це мобільність. І такий подарунок як транспортний засіб дасть моливість швидко під’їхати, виконати завдання, а також швидко від’їхати після виконання задачі.  І найголовніше  зберегти життя особового складу. Ще раз дуже дякуємо за цей цінний подарунок”,  зазначив Бадика.

7

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: